L’Eco de Sitges: Reinventar-se o morir

L’Eco de Sitges, un diari centenari del poble on vaig nèixer, ha apostat per reinventar-se i seguir cohesionant la vila.

M’estimo la comunicació, m’estimo Sitges i m’estimo l’Eco de Sitges. Es per aquestes raons que quan em van proposar de col·laborar en aquesta nova etapa del setmanari no ho vaig dubtar ni un moment. Hem començat amb un article de benvinguda, però mensualment tindrem una cita en paper. El meu primer article, aquí: “Reinventar-se o morir“.

(fes clic damunt la imatge i llegeix l’article)

Però atenció! Tant 2.0 que sóc, no només vaig acceptar la proopsta, sinó que en vaig proposar una altra. A partir del proper número i setmanalament també ens veurem en una secció anomenada “#Sitges en xarxa”. Els sitgetans i els sitgetans aficionata a la xarxa també mereixen un espai així, ens ho passarem bé. Us espero amb els vostres tweets i imatges. Aviat us donaré més detalls.

Data de publicació en paper: 31 de gener de 2014.