#DigiTalk al ‘Parlem de…’ amb Francesc Canosa

#DigiTalk no és només una ruta que permet embarcar-se al món de la comunicació 2.0, sinó que #DigiTalk també està en ruta. Després d’haver fet parada en alguns diaris, alguns espais digitals i físicament en dues presentacions, una a Barcelona i una a Tarragona, ara #DigiTalk se suma al programa “Parlem de…” organitzat per Biblioteques de Barcelona.

El programa consisteix en planificar trobades amb el món del llibre en les diferents biblioteques que conformen la xarxa de Biblioteques de Barcelona. En aquest marc, diversos autors es van trobant amb totes aquelles persones interessades en la temàtica de cada llibre i conversen a l’estil més clàssic del terme.

És el torn de #DigiTalk i servidora. Hem estat convidats a la recent inaugurada Biblioteca El Clot – Josep Benet situada a l’interior de l’Edifici Grapadora. La trobada serà el pròxim dimecres 11 de desembre a les 19:00h. En aquesta conversa m’acompanyarà el periodista i professor Francesc Canosa. Però el més important és que tots aquells que vulgueu acompanyar-nos també hi esteu convidats.

En el cartell hi trobareu tots els detalls, però també podeu accedir a tota la informació de l’esdeveniment a través de Facebook.