PRESENTACIÓ #DIGITALK A TARRAGONA

 

#DigiTalk, el llibre de comunicació 2.0 en català que acabo de publicar, s’escola en espais físics. Després de la presentació a Barcelona amb Ariadna Oltra a l’Espai Vilaweb i diverses aparicions als mitjans, ara toca fer una visita a terres tarragonines.

#DigiTalk és un llibre que que té com a base la interacció, és per aquest motiu que mantindrem el format que vam dur a terme en la primera presentació. Així, rememorant el nom de mateix llibre us proposo una presentació diferent. Defugint del clàssic concepte de presentació on un convidat peresenta el llibre, el que farem serà mantenir una conversa entorn la temàtica i els continguts del llibre, la comunicació digital. Aquesta conversa no serà en format digital – no hem de perdre de vista que els punts de trobada digitals no serien el mateix si no tinguéssim punts de trobada físics-, sinó que serà a la Llibreria de la Rambla. Deixarem la retransmissió digital de l’acte per tots aquells que a la vegada vulguin anar compartint la conversa a la xarxa amb el hashtag #DigiTalk. En tot cas, qualsevol pregunta que rebi per mitjà de les xarxes socials la respondré molt amablement.

Sent el llibre el protagonista de l’esdeveniment, en aquesta conversa hi participaran el periodista Jordi Salvati servidora. El públic també hi podrà participar, per suposat. I a tots aquells que ho volgeu, seguidors del bloc o no, us convido a que vingueu a passar una bona estona i a unir-vos a la conversa fent les vostres preguntes. L’acte tindrà lloc el dia 15 de novembre a les 19:30h a La Llibreria de la Rambla (Rambla Nova, 99. Tarragona) i, evidentment, l’entrada és lliure.

En acabar l’acte, el grup de periodistes de La Canallesca ha organitzat un sopar-tertúlia. He pogut participar un parell de cops en els seus actes, però aquest cop ho faré com a convidada per seguir parlant d’aquest apassionant món. El mérit d’ambos esdeveniments reunits en un mateix dia són d’en Jordi Salvat i tots els membres de La Canallesca, un grup sempre predisposat a seguir aprenent entorn la seva professió i molts altres àmbits. Si algú està interessat en assistir al sopar-tertúlia ho pot fer saber i el posaré en contacte amb l’organitzador.

Aquí us deixo un mapa per arribar al lloc de l’acte:

I si ho voleu podeu confirmar la vostra assistència a travès de l’esdeveniment que hem creat a Facebook on anirem explicant qualsevol detall.

Us hi esperem!