#DigiTalk al ‘Tot és possible’

Mentre molts de nosaltres estem dinant, Elisenda Camps i el seu fantàstic equip emeten en directe el ‘Tot és possible“. Un programa on tothom pot alçar la veu fent o responent preguntes d’allò més variades. El coneixement col·lectiu al servei de tots, curiosament allò que també aconseguim amb la denominada intel·ligència col·lectiva a la xarxa, la base de Wikipedia o, fins i tot, les plataformes de micromecenatge. El granet de moltes persones pot fer realitat grans projectes. Aquesta és la meva opinió del ‘Tot és possible‘ però en comptes de tenir la seva plataforma principal a Internet (que també) treballen des de la ràdio. D’alguna manera i per justícia, a Internet estem veient com es desenvolupa virtualment el que ells porten anys fent.

Però no només això, sinó que també ens mantenen culturalment actualitzats de maneres molt diverses i abraçant moltes temàtiques. Tant ens poden explicar curiositats de la gastronomia amb la Magda Carlas com de política passant pel món de la medicina. Temàtiques que poden formar part de la quotidianitat d’alguns, però no de tothom. Ells ens les fan més properes. Ho fan de diverses maneres, i una d’elles és parlant de novetats editorials en temàtiques molt específiques. I en aquest interès constant per explicar que passa al món d’una manera més pautada i allunyada de l’efervescent actualitat és on he pogut aportar el meu granet de sorra.

El passat 4 de novembre, per una estona, vaig passar de ser oient a ser emissora. L’equip del programa em va convidar a mantenir una conversa amb l’Elisenda Camps entorn el llenguatge de la comunicació 2.0, entorn de tot allò que ha crescut tan ràpidament entorn Internet. Ho vam fer amb motiu de la publicació de “#DigiTalk. Del màrqueting directe a la comunicació 2.0“, però d’una forma molt amena. Vam repassar conceptes i plataformes, en vam descobrir de noves i vam donar algunes claus que hem de tenir presents a l’hora de cuidar la nostra presència a la xarxa.

Us emplaço a escoltar o descarregar el podcast. La conversa és de 25 minuts, però he de dir que em van passar volant. Més enllà de l’entrevista aquí em teniu per seguir parlant d’aquest apassionant món.

Molt contenta d’haver participat!