#DigiTalk al Feedback, l’Anuari Alumni de Blanquerna

No puc negar que el meu pas per la Facultat de Comunicació Blanquerna, on tantes hores hi he passat, va deixar empremta en mi. La carrera, el postgrau, el màster i ara fent camí cap al doctorat.

El meu pas per Blanquerna no acaba en la meva etapa d’estudiant, sinó que encara segueix viu gràcies a la Comunitat Alumni, la comunitat d’exestudiants. Una proposta que neix a la mateixa facultat i que demostra saber de la importànica de cuidar els públics interns, també els ja no ho són directament. Aquesta comunitat està liderada per Sónia de Jaime. Ella s’encarrega de la comunicació i d’organitzar tots els esdeveniments de la comunitat.

Els que en formem part, cada divendres tenim un tastet de com els està anant el camí professional als nostres companys gràcies al Butlletí Alumni que rebem per correu electrònic. Aquest divendres, no només hem rebut el butlletí, sinó que també hem sabut que la Revista FeedBack està disponible. La Revista FeedBack és una memòria anual que tracta els diferents fets destacats que han tingut lloc a la comunitat al llarg de l’any. Em fa especial il·lusió ser present en aquest número. En el meu cas en la secció de Novetats Editorials amb #DigiTalk, el llibre de comunicació digital que recentment he publicat.

Aquesta imatge mostra com s’hi presenta #DigiTalk:


Però, aquí, també us convido a fullejar el conjunt de la revista: