PRESENTACIÓ #DIGITALK

Ariadna Oltra entrevista a Núria Escalona. Sí, sí, ho has llegit bé!

Passades les vacances d’estiu, ara que molts ja ens hem incorporat degudament al nou curs és hora de presentar el llibre que va nèixer el juliol: #DigiTalk. Del màrqueting directe a la comunicació 2.0.

Rememorant el nom de mateix llibre – #DigiTalk- us proposo una presentació diferent. Defugint del clàssic concepte de presentació on un convidat peresenta el llibre, el que farem serà mantenir una conversa entorn la temàtica i els continguts del llibre, la comunicació digital. Aquesta conversa no serà en format digital – no hem de perdre de vista que els punts de trobada digitals no serien el mateix si no tinguéssim punts de trobada físics-, sinó que serà a l’Espai Vilaweb. Deixarem la retransmissió digital per tots aquells que a la vegada vulguin anar compartint la conversa a la xarxa. En tot cas, qualsevol pregunta que rebi per mitjà de les xarxes socials la respondré molt amablement.

Sent el llibre el protagonista de l’esdeveniment, en aquesta conversa hi participaran la periodista Ariadna Oltra i servidora. I a tots aquells que ho volgeu, seguidors del bloc o no, us convido a que vingueu a passar una bona estona i a unir-vos a l’entrevista fent les vostres preguntes. L’acte tindrà lloc el dia 17 d’octubre a les 19:00h a l’Espai Vilaweb (C/Ferlandina, 43. Barcelona) i, evidentment, l’entrada és lliure.

Aquí mapa perquè hi pogueu arribar:


Mostra un mapa més gran

I si ho voleu podeu confirmar la vostra assistència a travès de l’esdeveniment que hem creat a Facebook on anirem explicant qualsevol detall.

Us hi espero!