#Digitalk, cita 42

La quaranta-dosena cita del llibre és una nota a peu de pàgina que explica breument qui són els germans Polo  (Fernando Polo, Juan Luís Polo i Mari Cruz Polo), els fundadors de l’agència Territorio Creativo.

En aquest vídeo els podeu veure a tots tres junts parlant sobre el seu negoci i la trajectòria d’aquest:

La nota diu aixì:

Fernando Polo i Juan Luis Polo són dos germans especialitzats en l’àmbit de la comunicació digital. L’any 1997, junt amb la seva germana, van crear una agència interactiva anomenada Territorio Creativo, que l’any 2009 es va convertir en una agència consultora de social media marketing, però des del 2005 el seu blog es va convertir en un dels més influents d’aquest sector.”

______

Introducció. Cita 42, pàg. 34.

Escalona, N. #Digitalk. Del màrqueting directe a la comunicació 2.0.

Barcelona: Editorial UOC, 2013.