#Digitalk, cita 110

p style=”text-align: justify;”>La cita cent deu és una nota a peu de pàgina que ens amplia contingut del concepte software social.

La nota diu així:

En l’àmbit professional de la comunicació 2.0 és molt coneguda una infografia que fa anualment una agència de comunicació digital de Massachusetts anomenada Overdrive Interactive. Aquesta infografia es tradueix en un mapa conceptual sobre plataformes de serveis de xarxes socials digitals i eines de software social que han esdevingut referents. De forma complementària al que s’exposarà al llarg d’aquest capítol, el Social Media Map d’Overdrive Interactive el poden descarregar en la següent referència bibliogràfica: Overdrive Interactive, Social Media Map for Social Media Marketing [en línia]. Massachusetts: Overdrive Interactive, 2013. kcy.me/jg08 [consulta: 24 d’abril de 2013].

La infografia de la nota és aquesta i la podeu descarregar fent clic al damunt:

______

Orígens i conceptes de la comunicació 2.0. Cita 110, pàg. 57.

Escalona, N. #Digitalk. Del màrqueting directe a la comunicació 2.0.

Barcelona: Editorial UOC, 2013.