Entrevista #DigiTalk a Ràdio Ciutat Vella

Dilluns em van convidar a Ràdio Ciutat Vella per presentar-los #DigiTalk. Allí em vaig trobar amb tot l’equip del programa Ville à Dômat. Un equip entusiasmat i entregat amb qui compartir aquesta estona va ser tot un plaer. Però no només això, sinó què també vaig assumir el rol de ser la primera entrevistada d’una nova secció que s’iniciava aquell mateix dia: “Les entrevistes del Mariscal Mauro”. No ho digueu a ningú, però el Mariscal Mauro és el professor Jordi Botey.

En aquest vídeo podeu escoltar el tall de veu concret de l’entrevista. I en aquest enllaç l’audio de tot el programa sencer. Com podreu escoltar, el programa del Mariscal Mauro també acaba d’iniciar la seva aventura a les xarxes socials, així que us animo a entrar al seus perfils de Twitter i Facebook perquè els pogueu conèixer una mica millor. Als apassionats de la música segur que us enganxa!

Seguim!