Ernest Benach recomana #DigiTalk

L’estiu de 2013 ha estat del tot especial. L’iniciava amb el llançament del meu primer llibre (qui sap si n’hi haurà més…). “#DigiTalk. Del màrqueting directe a la comunciació 2.0” aborda una temàtica que m’apassiona, però sobre la qual també tinc els meus propis referents. Si traslladem la comunicació 2.0 al nostre àmbit polític, podem dir que des de fa anys Ernest Benach, President del Parlament de Catalunya del 2003 al 2010, és un d’aquests referents. Però, per què explico això?

Doncs perquè m’he assabentat que via el Diari de Tarragona, el mateix Ernest Benach exposava quines han estat les seves lectures d’estiu. I sí, entre aquestes lectures hi figurava #Digitalk! Per part meva, la il·lusió és molta! La recomanació podeu veure en aquest retall que pogut aconseguir gràcies a l’amiga Ruth Troyano.