#Digitalk, cita 56

La cinquanta-sisena cita és uan nota a peu de pàgina on s’exemplifiqua la idea de Web 3D com a extensió del món real. L’exemple ve donat de la mà de Google Glasses. La nota diu així:

L’abril de 2012 Google feia públic el seu projecte de Google Glasses amb un vídeo que proposava fer servir el 3D i la realitat augmentada. Vegeu-lo per mitjà de la següent referència bibliogràfica: Google Inc., Project glass: one day [enregistrament de vídeo] [en línia]. Califòrnia: Google Inc., 2012. kcy.me/j8p7 [consulta: 21 d’abril de 2013]. L’abril de 2013 Google publicava especificacions tècniques d’aquestes ulleres i anunciava que aquest projecte seria realitat a final de 2013. Vegeu les especificacions i els detalls per mitjà de la següent referència bibliogràfica: Google Inc., Glass [en línia]. Califòrnia: Google Inc., 2013. kcy.me/j8pk [consulta: 21 d’abril de 2013].

El vídeo de l’abril de 2012 és aquest:

I la web amb les especificacions tècniques la podeu consultar aquí.

______

Orígens i conceptes de la comunicació 2.0. Cita 56, pàg. 37.

Escalona, N. #Digitalk. Del màrqueting directe a la comunicació 2.0.

Barcelona: Editorial UOC, 2013.