Què és la ‘Cita #DigiTalk’?

Il·lusionada i contenta, fa uns dies us presentava la sortida de “#DigiTalk. Del màrqueting directe a la comunicació 2.0“, el meu primer projecte en format llibre. El llibre proposa fer una ruta bàsica i essencial per conèixer el mòn digital. Coneixements, conceptes, casos, idees i d’altres aspectes que hem de conèixer quan ens dicidim a comunicar a Internet (no nomès als mitjans socials).

Més enllà del text lineal que estructura el llibre en 240 pàgines, el llibre també compta amb 342 cites que permeten aturar-se i aprofundir concretament en diversos aspectes que també són molt interessants de conèixer. Sobretot si ens interessa la comunicació 2.0!

Sóc partidaria del coneixement per afrontar el futur, un futur incert si ens centrem en l’àmbit del llibre. Però encara sóc més partidària d’intentar conèixer els antecedents per afrontar amb menys incerteses el futur recent que aviat serà passat. És en aquest marc on entra en joc la proposta de la “Cita #DigiTalk”.

Sota aquest nom de “Cita #DigiTalk” i sempre emprant l’etiqueta #Digitalk em proposo donar a conèixer totes i cadascuna de les cites que trobareu en el llibre. Cites que en si mateixes ens poden aportar coneixement concret per aprofundir detalladament en allò que es va explicant en el llibre. Una manera de seguir mirant cap el futur sense deixar de tenir en compte aquests punts antecedents que tard o d’hora ens serviran de guia.

Intentaré que la difusió d’aquestes cites s’extengui el màxim possible a travès dels meus propis perfils a les xarxes socials digitals. Tot neix a la pàgina web del llibre on es troben referenciades individualment i d’aquesta pàgina cap als mitjans socials on tingui coherència difondre-les. Però és cert que ara per ara, les plataformes més idoneas són Twitter, Facebook i Google+ perquè accepten amb facilitat la incoroporació de hashtags i enllaços.

Avui he alliberat la primera cita. I espero alliberar-ne entre una i dos cada dia fins a completar les 342 cites amb que compta el llibre. Pot ser un joc perquè plegats seguim aprenent sobre tot aquest àmbit. T’animes a difondre i comentar les properes cites fent servir l’etiqueta #Digitalk?

Seguim amb l’apassionant avantura #DigiTalk!