He escrit un llibre: #DigiTalk!

El Periódico (en la seva versió digital) ha estat el primer a donar la notícia. Ha estat el primer a dir públicament que acabo de publicar un llibre. El que diu El Periódico és veritat. He escrit un llibre titulat “#DigiTalk. Del màrqueting directe a la comunicació 2.0” amb l’Editorial UOC.

Feia dies que donava voltes a com comunicar-ho al blog perquè aquest és un espai de trobada entre els més habituals i, evidentment, obert a tots els que s’hi vulguin sumar. Ras i curt. No s’escriu un llibre ni se surt al diari cada dia -a no ser que formeu part de la vida pública-. Tenint en compte la situació trobo que aquesta és la millor manera de compartir aquesta bona notícia amb tots vosaltres.

Mireu! Aquests són els primers exemplars!

Els habituals, tant del blog com en altres plataformes on tinc presència, sabeu com m’apassiona el món digital vinculat a la comunicació. Una passió que, després d’unes quantes hores de divertimento remenant llibres, aprofundint lectures i escrivint davant l’ordinador, avui us puc presentar en forma de llibre, la meva primera criatura literària. Una criatura que pren títol en forma de hashtag perquè puguem seguir la conversa més enllà de les 240 pàgines de paper. Un llibre que parla de la comunicació 2.0 des dels orígens fins al moment actual i resalta les aportacions i els coneixements que ens han deixat tota una d’experts en comunicació tals com el publicitari David Ogilvy. Un llibre per als apassionats de la cosa però també per a tots aquells que hi estan entrant paulatinament o que encara no s’hi han introduït.

A hores d’ara el llibre està disponible a la web de l’Editorial UOC o físicament a la Llibreria Medios (C/ Valldonzella, 7. Barcelona). En les pròximes setmanes anirà arribant a altres llibreries, us n’informaré!

Mentrestant us convido a donar una ullada a l’espai web que he creat pel llibre. Un espai pensat per recopilar les impressions que m’aneu transmetent des de les diferents plataformes i on també hi podeu deixar les vostres opinions, però on també aniré ampliant coneixements amb recursos que van més enllà del llibre.

De tot plegat ben aviat us en donaré més notícies! Ara, et sumes a l’aventura #Digitalk?