Xarxa, valors i educació a la #ZonaE

El proper dimarts 9 d’abril s’enceta una nova edició de la fira Zona E a Vilanova i la Geltrú amb l’objectiu de divulgar l’oferta formativa que hi ha a la ciutat i al conjunt de la comarca del Garraf. Una iniciativa de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Vilanova que pren forma a través de l’IMET.

Els dies 11 i 12 d’abril la Plaça de la Vila acollirà una trentena de stands de centres i institucions educadores on podreu consultar directament tota l’oferta formativa. Però, a més, ls dies 9 i 10 també tindran lloc una sèrie de xerrades entorn l’àmbit educatiu on m’han convidat com a ponent.

El dimarts 9 d’abril de 18:00 a 20:00h em trobareu a la Sala Noble de la Casa Olivella (Plaça de la Vila, 12) on tractaré d’exposar la importància d’adoptar valors i educar el comportament envers la xarxa. Una temàtica que, tot i estar enfocada a poder ajudar a les noves generacions, és igual de vàlida per a tothom.

Desprès d’aquesta exposició s’obrirà pas a una taula rodona que abordarà la dependència tecnològica dels adolescents i les possibilitats formatives de la xarxa en la que hi participaran el psicòleg i pedagog, Jordi Balcells; el matemàtic i doctor en Ciències de l’Educació, Joan Gómez; la pedagoga i directora del Màster de Convivència a les aules i gestió de l’assetjament escolar de la UB, Nora Rodríguez i el caporal de l’Oficina de Relació amb la Comunitat de Mossos d’Esquadra de Vilanova i la Geltrú, Òscar Torres. La regidora d’Educació i Ocupació, Ariadna Llorens, serà l’encarregada de moderar la jornada. Per conèixer més detalls sobre la jornada podeu consultar els detalls ampliats en el programa.

L’assistència és gratuïta. Els qui vulgueu venir només heu d’emplenar un formulari. Per als qui no pugueu venir però us interessi la jornada podreu fer seguiment a través de la retransmissió que farà l’Ajuntament de Vilanova des del seu Twitter (@ajuntamentvng) o fent seguiment de l’etiqueta #ZonaE en la mateixa plataforma. Sota aquesta mateixa etiqueta també es poden deixar preguntes que intentaran ser respostes al llarg de la jornada. Posteriorment, els continguts de la ponència seran publicats al Slideshare perquè tothom els pugui consultar i, en tot cas, sempre resto a disposició de qui ho vulgui a través de qualsevol dels mitjans socials on tinc presència.

Vols venir?