L’entrega de premis #eixcarnaval

Al llarg del carnaval l’Eix Diari, va donar continuïtat al concurs mirades carnavalesques on es premia les millors disfreses de les colles que participen a les rues de diferents territoris inicat en l’etapa en que el diari es deia Vilanova Digital. Aquest any els territoris participants es van ampliar a sis -Vilanova, Sitges, Vilafranca, Calafell, Cunit i El Vendrell- i la novetat va ser inlcoure també un concurs d’Instagram.

En el seu dia em van demanar formar part del jurat del concurs d’Instagram que va guanyar Clàudia Sauret amb una fotografia entre les bambolines del Carnaval. I més endavant també em van convidar a fer entrega dels premis, tant del d’Instagram com del de mirades carnavalesques. Una entrega de premis que em va fer molta il·lusió i de la qual vull compartir el vídeo i les imatges amb vosaltres.

– Aquí fent entrega del premi del concurs d’Instagram a Clàudia Sauret:

– Aquí fent entrega del premi del concurs mirades carnavalesques a una representat de la Colla Carrussel de Sitges:

– Aquí amb els altres membres representants de l’entrega de premis per territori:

I aquí un vídeo resum del que va ser l’entrega:

Esperem que iniciatives com aquestes segueixin tirant endavant a favor dels vincles territorials.