Per què ‘Accent Persuasiu’?

Ara ja he trobat el nom!: Accent Persuasiu.

L’estiu de 2010, desprès d’haver cursat el Postgrau en Comunicació Digital a la Facultat de Comunicació Blanquerna i estudis complementaris entorn al mateix tema a la Universitat Oberta de Catalunya, vaig decidir obrir un blog. D’aquell moment ençà el blog ha estat funcionant sense nom. Però això ha estat un període que ja ha acabat.

Fent camí cap a la professionalització del web i la meva presència a les xarxes socials digitals va sorgir el nom. Aquest és fruit de la combinació de dos fets vinculats a mi mateixa: el meu nom i la meva professió.

De ben petita que reclamo l’accent del meu nom. El meu nom s’escriu en català, i en català les paraules esdrújules s’accentuen. Per tant Núria s’accentua. A dia d’avui encara és una tasca de pedagogia, però amb l’objectiu de positivitzar el fet vaig decidir remarcar l’accent en la meva marca personal (ho podeu veure en el logotip que encapçala aquesta web). Per altra banda, la professió publicitària va de la mà de la persuasió. I vet aquí! Mentre pensava en el logotip i la publicitat vaig pensar que la combinació de l’accent amb la persuasió definien molt bé dues parts característiques de mi mateixa.

Així, doncs, “Accent persuasiu” és el meu espai a la xarxa on poder exposar temes entorn la comunicació i la publicitat.