Descobrint Barcelona!

L’actual ciutat de Barcelona deixa entreveure elements que expliquen diferents etapes de la història de la ciutat. De petita em fascinava poder estar en llocs on anys abans –molts– havien succeït escenes de rellevant importància històrica i traslladar-me mentalment a la societat d’aquella època. Tot plegat amb certa imaginació – sobretot perquè segurament no tenia gaires referents -.

Amb l’equip del Servei Central de Comunicació a les Xarxes Socials de l’Ajuntament de Barcelona vam iniciar una sèrie composada per un total de nou rutes dirigides a nens que pretén mostrar-los i fer-los descobrir la ciutat de Barcelona, la d’abans i la d’ara.

La primera ruta, publicada al Juny del 2011, tractava els carrers més antics de Barcelona. Aquest és el vídeo:

[youtube=http://youtube.com/watch?v=HUPE7PnrUo0]

I l’última ruta, publicada aquest Novembre, parla dels secrets del call jueu. Aquest és el vídeo:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=HjaXxZd9sIk]

De la primera en vaig aprendre coses, però la segona em va fer descobrir indrets que no coneixia i em va sorprendre enormement.

Gaudiu-les!